Signature logo of Artst Kostas Gogas.

Kostas Gogas Laying Out the Canvas

bag-merchandise
Δεν είναι Ελέφαντας, Μυρμήγκι Είναι που Περπατάει Μέσα στο Ολόγραμμα by greek multidisciplinary artist Kostas Gogas

Δεν είναι Ελέφαντας, Μυρμήγκι Είναι που Περπατάει Μέσα στο Ολόγραμμα

2,00 

Μια παράνοια του Κώστα Γκόγκα γραμμένη όπως να ‘ναι, ότι να ‘ναι, όπου να ‘ναι, και γενικά κάνει ότι γουστάρει. Βιβλίο είναι να πούμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ->

SKU: den-einai-elefantas Category:

Description

Μια παράνοια του Κώστα Γκόγκα γραμμένη όπως να ‘ναι, ότι να ‘ναι, όπου να ‘ναι, και γενικά κάνει ότι γουστάρει. Βιβλίο είναι να πούμε.

Από το βιβλίο:

“δεν είναι ωραίο να σε βλέπω να κλαις μου είχε πει η κοπέλα κάποτε όμως εμένα απλά μου είχε μπει κάτι στο μάτι και το εκμεταλλεύτηκα για να δείξω την ευαίσθητη μου πλευρά που πολύ νομίζουν πως δεν έχω – μπορεί να μην έχω αλλά κάτι μου μπήκε στο μάτι και ξέρεις κάτι κοίτα που είμαι άνθρωπος κι εγώ και δακρύζω μόλις κάτι τέτοιο συμβαίνει.”

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ->

 

Επιλέξτε τη μορφή αρχείου που σας εξυπηρετεί:

Epub
Το αρχείο Epub είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανάγνωση σε ψηφιακό περιβάλλον, όπως το κινητό ή το tablet. Για να διαβάσετε ένα αρχείο epub θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο ένα δωρεάν application όπως το Google Play Books για Android ή iOS.

Pdf
Το αρχείο pdf είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκτύπωση αλλά μπορεί να προσφερθεί και για ψηφιακή ανάγνωση και λειτουργεί σε κινητά και υπολογιστές χωρίς εγκατάσταση εφαρμογών που δεν υπάρχουν ήδη στο σύστημα.

 


 

‘Δεν είναι Ελέφαντας, Μυρμήγκι Είναι που Περπατάει Μέσα στο Ολόγραμμα’ του Κώστα Γκόγκα
5600 λέξεις / 27 σελίδες
1η Έκδοση, Σεπτέμβριος 2022
Αυτοέκδοση του Κώστα Γκόγκα
Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Κώστας Γκόγκας
Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ann H


Copyright 2022 Kostas Gogas
All rights reserved
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος, όλα τα δικαιώματα προστατεύονται


Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Κανένα μέρος αυτού του βιβλίου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, ή να αποθηκευτεί σε προσβάσιμο σύστημα σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικά, μηχανικά, φωτοαντιγραφικά, αντιγραφικά ή χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη/συγγραφέα.