Signature logo of Artst Kostas Gogas.

Kostas Gogas Laying Out the Canvas

bag-merchandise
Φωτογραφία από το Εξώφυλλο της 'Εξαφάνισης', Ένα μικρό υπαρξιακό διήγημα για τη σύγχρονη κοινωνία του καλλιτέχνη Κώστα Γκόγκα.

Κώστα Γκόγκα

Δωρεάν Download
Εικόνα από το Εξώφυλλο της 'Εξαφάνισης', Ένα μικρό υπαρξιακό διήγημα για τη σύγχρονη κοινωνία του καλλιτέχνη Κώστα Γκόγκα.

Η Εξαφάνιση είναι ένα μικρό μικρό διήγημα του πολυπράγμων καλλιτέχνη Κώστα Γκόγκα και περιγράφει ένα πρωινό του ανώνυμου αφηγητή ο οποίος ανακαλύπτει πως ο γείτονας του, τον οποίο παρακολουθεί ευλαβικά κάθε πρωί, δεν είναι σπίτι. Είναι μια υπαρξιακή ιστορία για την βαρεμάρα της σύγχρονης εποχής.

Δωρεάν Download

Επιλέξτε ανάμεσα σε

Σκοτεινό διακοσμητικό φόντο για ένα απόσπασμα από το υπαρξιακό διήγημα 'Η Εξαφάνιση' του καλλιτέχνη Κώστα Γκόγκα

Είχε ήδη απομακρυνθεί πολύ από το σπίτι, αδικαιολόγητα πολύ, [..] Τότε έπιασε το μάτι του τέσσερις αστυνομικούς στο απέναντι πεζοδρόμιο, οι δύο πίνανε καφέ..

Απόσπασμα

Δεν ήταν καν μεσημέρι όταν ο γείτονας του Αντρέα ανακάλυψε πως ο Αντρέας δεν ήταν στο σπίτι. Στεκόταν ήδη αρκετή ώρα στο μπαλκόνι και ήξερε πως κάθε μέρα ο γείτονας του, έβγαζε το σκύλο του στις 8:30, άπλωνε τα ρούχα του στις 9:15, και κατά τις 10:00 τον έβλεπε να στέκεται στο δικό του μπαλκόνι με έναν μονό καφέ στο χέρι, κάνοντας τρία τσιγάρα όρθια. Κατά τις 11:30 θα έβγαινε μια βόλτα. Μα σήμερα τίποτα από όλα αυτά δεν είχε συμβεί. Η ώρα ήτανε 11:45...

Ο Συγγραφέας

Φωτογραφία του Καλλιτέχνη Κώστα Γκόγκα, Συγγραφεα της 'Εξαφάνισης'

Ο Κώστας Γκόγκας είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ, δεν τον ενδιαφέρει να ακούει τη γνώμη κανενός, και λόγω των εποχών που ζούμε αισθάνεται αναγκασμένος να χρησιμοποιεί τα γαμ*social media για την προβολή της τέχνης του, την οποία κάνει όπως, οπότε και όταν θέλει. Αν θες να μάθεις περισσότερα, καλά κάνεις.

Διακοσμητικό εικονίδιο σχετικό με πληροφορίες

Η Εξαφάνιση
Κώστας Γκόγκας

1200 λέξεις
Ελληνικά
Κοινωνικό / Υπαρξιακό

1η Έκδοση Νοέμβριος 2021
από τον ίδιο τον Συγγραφέα